73 LEI Pret rulouri exterioare din aluminiu Cobadin

Data publicarii: 24/12/2015
  • Localitate: 20770, Cobadin, Constanta, Romania

Hai sa vorbim despre rulouri exterioare pentru care toata lumea vrea sa puna ca decoratiune pentru geamurile ori ferastra lor. Intocmai – rulourile exterioare sunt niste accesorii ce cam trebuie fixate pentru toate ferestrele dintr-o locuinta (geam din termpoan) si, desi si aici in tara si aceasta tendinta a inceput sa apara, neajungand insa la nivelul celor de afara. Cum ar fi, in tarile vestice (si in Franta de exemplu) toate ferestrele locuintelor si apartamentelor au fie rulourile exterioare fie alte accesorii, iar fereastra fara un accesoriu montat pe ea nu exista. Chiar daca in Romania lumea nu cunoaste inca avantajele complete ale acestora, cel mai sigur e daca sunteti informati din timp si va bucurati de avantajele acestora cat mai repede deoarece va pot face viata mult mai usoara. Sa incepem deci sa vorbim despre plusurile acestora mai departe precum si cum sa le utilizati (cel putin in acest moment), precum si despre cum au fost ele folosite pana acum.
Jaluzele exterioare au un avantaj major in faptul ca pot fi coborate de dumneavoastra cu usurinta (fix ca pe jaluzele), deci puteti sa le inchideti doar pana la jumatatea ferestrei lasand astfel mult mai putina lumina in camera ca sa nu fiti deranjati. In plus, atunci cand lumina soarelui esti mult prea puternica ori daca iar fereastra ta este orientata astfel incat tot soarele iti bate tie in camera non-stop cu razze foarte puternice) puteti sa le coborati complet si sa nu mai lasati sa intre deloc lumina soarelui in locuinta.
Inc-un mare avantaj adus de folosirea rulourilor exterioare, prin tragerea acestora astfel incat sa acopere geamul va este asigurata intimitatea locuintei proprii in cazul in care apartamentul, casa sau fereastra dumneavoastra este orientata spre drum ori orientata spre un loc prin care trec oameni mereu. Mai mult, in cazul in care aveti un depozit sau o cladire a unei firme unde aveti ferestre mai mari ar fi bine daca v-ati pune rulourile exterioare necesare ca sa va protejati si lucrurile pe care le aveti in depozit si care sunt sensibile la lumina puternica sau pentru angajatii ce stau in conditii care nu sunt foarte bune. In plus, ele va asigura ca nimeni nu poate sa priveasca inauntru ca sa vada ce activitate se desfasoara in cladire, lucru ce poate fi folositor in cazul in care aveti o afacere de constructii iar dumneavoastra nu doriti ca angajatii sa vada si in exteriorul cladirii.
Alt avantaj al acestor rulouri exterioare e ca prezinta doua moduri de folosire sau actioanare: actionare manuala sau actionare motorizata (prin motor). Rulourile exterioare actionate manual difera de cele actionate prin motor prin simplu fapt ca daca vreti sa coborati jaluzelele sau sa le ridicati
e ca trebuie ca dumneavoastra sa trageti de jaluzele si sa le puneti in pozitia dorita actionand sistemul de coborare sau ridicare al acestora.Prin simpla actionare cu motor acest lucru se va face automat, la o apasare de buton, printr-un sistem motorizat la baza caruia sta un motor. Motorul pentu rulourile exterioare din aluminiu sunt si ele de mai multe feluri, desigur, in functie de calitatea pe care o doriti pretul poate sa creasca sau sa scada. Motoarele SOMFY sunt de obicei cele mai raspandite si cele mai folosite, de o calitate superioara celorlalte si o durata foarte indeluganta de timp. Unele dintre motoarele inchideri terase cu rulou pretul cel mai mic sunt din China, dar calitatea nu este la fel de buna si ar putea sa apara surprize dupa o vreme. Ultimele, si cele mai bune motoare pentru rulouri, sunt cele din Polonia – ci nu cele germane asa cum te-ai astepta. Acestea sunt cele mai scumpe, insa si cele mai sigure de folosit pentru un timp indelugat – daca l-ai cumparat cativa ani de acum incolo nu o sa mai ai probleme fiindca sunt foarte rezistente, fiind foarte eficace si eficiente.
Exista si unii ce considera rulourile antiefractie un avantaj – deci, prin montarea de jaluzele exterioare puteti sa le considerati ca un alt sistem pentru protectia dumneavoastra. Desi altii spun ca daca oamenii sunt dispusi sa intre si sa treaca de geamul cu termpoan atunci sistemele anti-efractie e foarte posibil sa nu ii opreasca.
Asadar, in mare parte acestea sunt principalele avantaje pe care montarea de jaluzele exterioare le aduce, dar, in momentul cand v-ati hotarat ca vreti rulourile cel mai bine e sa contactati o societate si care oferta transport si montare gratuita. Contactand o firma nu trebuie sa va faceti griji ca masuratorile nu o sa va iasa asa cum trebuie, iara ei se pot ocupa de toate. De asemenea, ar fi bine sa contactezi firma ce ofera si oferte pentru fiecare client si nu are preturi fixe nu pe cineva care sa iti dea un pret ce nu poate fi negociat sau care e prea exagerat.
Sper ca acest articol v-a fost de folos, iar daca aveti nevoie de mai multe informatii, puteti sa ma contactati sau sa lasati un mesaj sau comentariu si eu imi voi da silinta sa iti raspund tuturor problemelor cu cele mai bune solutii.


Contacteaza vanzatorul Promoveaza acest anunt si pe Facebook, Twitter sau Google Plus.

Impartaseste

Informatii utile

  • Evitati anunturile false si actionati local sau platiti prin PayPal
  • Nu platiti cu servicii anonime (WU, Moneygram etc)
  • Nu faceti tranzactii in afara tarii. Nu acceptati plati sau cecuri din afara Romaniei
  • Acest site nu e implicat in nicio tranzactie; nu gestioneaza plati, transport, garantii si nu ofera niciun fel de protectie impotriva inselaciunilor

Anunturi similare